Smak på Østfold
Det beste fra havet, elvene, skogene og jorda.
De fineste folka med den lange erfaringen og det luneste smilet. Østfold er et bra sted. Vil du smake? Klart vi vil smake. Klart at Østfoldkonferansen skal servere matopplevelser fra nettopp havet, elvene, skogene og jorda her i Østfold.
Kjøkkensjef, arrangør og lokalmatnettverket Guldkorn, ja vi slo våre pjalter sammen. Resultatet får du på konferansen, en meny med nær 40 ulike produkter – alle fra Østfold
Michal Bluj og Tatiana Kwiatkowska fra St Peters restaurant i Fredrikstad.
Focaccia med hvetemel fra Holli Mølle i Spydeberg og spekeskinke fra Brødr Ringstad i Rakkestad. Allergener: hvete, melk
Focaccia med spekepølse avalpakka fra Gullpakka på Rolvsøy, brie fra Rygge meieri og spirer fraLille blad i Trøgstad. Allergener:hvete, melk
Yoghurt fra Rygge meieri med granola laget på havregryn fra Den Sorte havre i Våler og honning fra Walle gård, Fredrikstad. Allergener: havre, melk
Powerbar laget på havregryn fra Den Sorte havre i Våler og honning fra Walle gård, Fredrikstad.
Smoothie med bær fra Bama- kort og godt
Rugrull laget på hvetemel og rugmel fra Holli Mølle i Spydeberg og ferske egg fra Bamsrudlåven, Mysen. Allergener: hvete, rug, egg, melk
Overnighet oat, lettkokt havregryn fra Den Sorte Havre. Allergener: havre, melk
Rundstykker av hvetemel fra Holli Mølle i Spydeberg, toppet med laks fra Troll Salmon, Fredrikstad/Vestby. Allergener: fisk, melk, hvete, egg
Eplekake med mel fra Holli Mølle i Spydeberg. Allergener: hvete, melk, egg
Liveche kyllingfilet fra Østfold-gårder med havrotto og blågrå østerssopp. Sopp fra Spppkompaniet i Spydeberg, modningsost fra Rygge meieri og steelcut havre fra Den Sorte havre. Allergener: melk, havre, svoveldioksid
Pannacotta med krokan fra Bamsrudlåven, Mysen. Allergener: mandler, melk
Baconpølse fra Brødr Ringstad i Rakkestad, i lomper fra Buer i Askim. På toppen? Grønberg sennep fra Særp. Allergener: melk, hvete
Vel bekomme!